Lukijat ovat puhuneet: Kesähelteet vaikuttavat pelaamiseenkin!

Pelaajalehti.comin viikon kyselyn tulokset kertovat, miten kesähelteet ovat vaikuttaneet lukijoiden pelitottumuksiin!

4.8.2014 12:19

Puhutaanpä vähän säästä. Ennätyskuuma kesä on joko riemastuttanut tai tuskastuttanut suomalaisia, mutta oleellisin kysymys kuitenkin lienee, kuinka kesähelteet ovat vaikuttaneet pelitottumuksiin.

Onko kuumuus ja hiostava ilma vieneet kaiken puhdin pelaamisesta ja ajaneet ihmiset ulos kodeistaan luonnon helmaan? Vai onko ulkona jo niin kuuma, että on parasta pysyä sisätiloissa pelaamassa?

Utelimme helleaallon vaikutuksista viime viikolla Pelaajalehti.comin etusivun kyselyssä, ja tulokset ovat tämänkaltaiset.

1. Olen pelannut vähemmän // 50%
2. Olen pelannut yhtä paljon kuin tavallisestikin // 37%
3. Olen pelannut enemmän // 13%

Tulokset puhuvat omaa kieltään. Peräti puolet vastaajista on jättänyt pelaamisen vähemmälle, mutta vain 13 prosenttia on päättänyt jäädä kotiin pelaamaan entistä enemmän. Silti huomattavat 37 prosenttia vastaajista ei anna helteiden hetkauttaa omia pelitottumuksiaan.

Miten kesähelteet ovat vaikuttaneet sinun pelaamiseesi – ja miksi? Kerro oma kantasi alla olevalla kommentointisarakkeella! Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle, asian voi helposti korjata täältä!

Tämän viikon kysymyksessä udellaan kiinnostusta ensi viikon Gamescom 2014 -messuja kohtaan. Miten paljon Saksan omat pelimessut nappaavat? Vastata voi kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti täällä.

Lisää luettavaa