Lovecraft Country -vetäjä astuu uuden Tomb Raider -elokuvan ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi

Peleistä tuore ohjaaja Misha Green suosii niin Tomb Raider: Legendia kuin kahta uusinta pääsarjan osaa.

26.1.2021 17:06

Alicia Vikanderin tähdittämä seuraava Tomb Raider -elokuva on saanut uuden ohjaajan ja käsikirjoittajan. Molempiin pesteihin on palkattunu nyt Misha Green, jonka tunnetaan parhaiten HBO:n kehuja keränneen Lovecraft Countryn vetäjänä.

Takanaan Greenilla ei ole toistaiseksi vielä yhtään valmista täyspitkää leffaa. Tämän The Mother -niminen elokuvakäsikirjoitus päätyi hiljattain kuitenkin Netflixin nappaamaksi tiukan tarjouskilvan päätteeksi. Sarjojen osalta Green on luonut myös vuosina 2016-2017 Yhdysvalloissa pyörineen Underground-draaman.

Green on ehtinyt hehkuttamaan tuoretta pestiään jo Twitterissä. Tuoreen tviittinsä mukaan hänen suosikkiosa klassisemmista Tomb Raider -peleistä on Tomb Raider Legend, kun taas uusimmista hän suosii niin Rise ja Shadow of the Tomb Raideria.

Uutta Tomb Raider -elokuvaa oli alkujaan ohjaamassa muun muassa Free Fire– ja Kill List -elokuvat aiemmin tehnyt Ben Wheatley. Yhdessä vaiheessa leffaa lupailtiin ulos jo nyt vuoden 2021 keväällä. Tällä hetkellä sillä ei ole kuitenkaan ensi-iltapäivää.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa