Loppukesän odotettu tasoloikinta testattavaksi tänään PS3:lle, Xbox 360:lle

Rayman Legendsia voi tästä päivästä lähtien kokeilla myös PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä. Tämän kunniaksi peli sai myös uuden pelikuvavideon.

14.8.2013 02:46

Sekä PlayStation 3- että Xbox 360 -pelaajat voivat nyt myös hekin valmistautua saamaan ensikosketuksen Rayman Legendsiin. Ubisoft julkaisee tänään keskiviikkona Euroopassa kummallekin alustalle pelin demon, joka on ladattavissa, kunhan konsoleiden latauspalvelut vain päivittyvät.

Demo tarjoaa katsauksen kolmeen erilaiseen pelin kenttään. Näiden ohella mukana on myös maistiainen pelin kilpailullisesta Invasion-pelitilasta.

Wii U:lla pelaajat ovat jo tovin aikaa voineet loikata Rayman Legendsin alkupalojen kimppuun. Ubisoft julkaisi laitteelle huhtikuussa Rayman Legends Challenge -sovelluksen, joka perinteisen demosisällön ohella tarjoaa pelaajille päivittäin ja viikottain erilaisia haasteita suoritettavaksi.

Rayman Legends julkaistaan Suomen maaperällä elokuun 29. päivä. Tuolloin se saapuu niin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Wii U:lle, Vitalle kuin myös pc:lle.

Ohessa uusi video eräästä Legendsin musiikkitasosta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa