Loppu lähenee? 15-vuotias indiestudio päiväsi mahdollisesti viimeisen pelinsä

Alankomaalaisstudio Two Tribes on atnanut julkaisupäivän uudelle Rive-pelilleen, joka saattaa hyvinkin jäädä studion viimeiseksi luomukseksi.

13.8.2016 01:33

15-vuotiaan alankomaalaisstudio Two Tribesin mahdollisesti viimeinen peli on saanut julkaisupäivänsä. 13. syyskuuta saataville on ilmaantumassa sivulta kuvattu kahden tatin räiskintä Rive, joka saadaan ainakin alustavasti sekä PlayStation 4:lle että Windows-, Mac- ja Linux-koneille.

Tähän mennessä Two Tribes on työstänyt peliään kaksi ja puoli vuotta, mikä on noin kolme kertaa pidempään kuin kehittäjät alkujaan suunnittelivat. Ensimmäistä kertaa tuotoksesta kuultiin kesällä 2014, jolloin sitä luvattiin ulos vuoden 2015 alulle.

PlayStation 4:n ja pc:n lisäksi Rivea on odotettu myös Wii U:lle ja Xbox Onelle. Nyt ensimmäisen julkaisupäivän paljastumisen yhteydessä Two Tribes on kuitenkin ilmoittanut, että se on punnitsemassa uudelleen, josko sen kannattaisi Wii U:n sijasta keskittyä sittenkin Nintendon tulevaan koodinimellä NX kulkevaan uuteen konsoliin. Riven Xbox-version suhteen kehittäjä on vastaavasti kertonut tiedottavansa lisää ”piakkoin”.

Aiemmin viime maaliskuussa Two Tribes ilmoitti, että Riven myötä se on jättämässä taakseen uusien pelien kehityksen. Studion avainjäsenet perustelivat tuolloin suunnitelmiaan toteamalla, kuinka he tuntevat itsensä pelialla nykyään dinosauruksiksi.

Lähde: Two Tribes (Twitter)

Lisää luettavaa