Lisää sankariräiskettä konsoleille: Overwatch-tyylinen Paladins on seuraavana listalla

Smiten ja Tribes: Ascendin kaltaisia pelejä jo maailmaan tuonut Hi-Rez Studios on laajentamassa uuden Paladins-sankariräiskintäpelinsä reviiriä vielä konsoleillekin.

1.10.2016 15:15

Hi-Rez Studiosin uusin verkkopeli Paladins: Champions of the Realm ei ole jäämässä vain pc:n yksinoikeudeksi. Varsin paljon Overwatchia muistuttava tuore sankariräiskintä saavutti vasta avoimen beetavaiheensa tietokoneilla ja nyt sen kehittäjät ovat vahvistaneet myös PlayStation 4- ja Xbox One -versioiden olevan työn alla.

Paladins suunniteltiin alusta alkaen konsoleja ajatellen. Olemme pestanneet avuksemme muutamia nimekkäitä konsolipelaajia varmistaaksemme, että kontrollit tuntuvat juuri oikealta. Nimeä mikä tahansa suuren luokan moninpeliräiskintä, josta satut vain pitämään eniten, ja Paladins seisoo aivan niiden rinnalla, pelin kotisivuilla hehkutetaan.

Parhaillaan Hi-Rez Studios värväileekin jo beetatestaajia sekä Xbox Onella että PlayStation 4:llä. Tiedossa ei vielä tarkalleen ole, milloin testailut alkavat, mutta kehittäjät ovat jo luvanneet, että pc:n tavoin myös konsoleilla peli tulee olemaan pelattavissa ilmaiseksi.

Paladinsia aiemmin Hi-Rez on luonut nimeä muun muassa sellaisilla peleillä kuin Smite ja Tribes: Ascend. Näistä jälkimmäisen kehitys lopetettiin juuri tosin toistamiseen.

Lähde: Paladins (kotisivu)

Lisää luettavaa