Lich King on historiaa – World of Warcraft: Shadowlands paljastui

Shadowlands on virallisesti kahdeksas laajennusosa massiiviroolipeli World of Warcraftiin.

2.11.2019 12:25

Shadowlands on virallisesti kahdeksas laajennusosa massiiviroolipeli World of Warcraftiin. Ensi vuonna suunnaksi siinä otetaan Warcraftin versio kuolleiden valtakunnasta, johon avautuu tie Lich Kingin kruunun tuhoutumisen myötä.

Shadowlandsin maailmassa wowittajia odottavat totta kai uudet alueet ja niihin mukaan kuuluvat tehtävät, mutta pakkaa sekoitetaan taas muutamilla uusilla järjestelmillä. Yksi näistä on roguelike-pelien innoittama Tower of the Damned, joka on muuttuvine kammioineen ja käytävineen suunniteltu useaan otteeseen uudelleenpelattavaksi haasteeksi. Laajennuksien eri alueita hallitsevilla Covenant-osapuolilla on kullakin myös omat kampanjansa, joiden suorittaminen nostaa näiden tasoa ja tarjoaa uusia kykyjä hyödynnettäväksi.

Ylipäätänsä myös hahmonkehityksestä luvataan merkityksellisempää. Tällä hetkellä maksimitasolla olevat pelaajat aloittavat Shadowlandsin leveliltä 50 ja pääsevät kipuamaan tasoon 60 asti tavalla, jossa tasojen keruun luvataan tarjoavan entistäkin huomattavampaa edistymisen tunnetta.

Shadowlandsia pohjustavan animaation ja sen pelillistä puolta esittelevän trailerin voi katsastaa ohesta.

Lisää luettavaa