League of Legendsia hallinnoivan Riot Gamesin perustajat Brandon ”Ryze” Beck ja Marc ”Tryndamere” Merrill ovat palaamassa takaisin pelinkehityksen pariin. Kaksikon tuoreessa kirjeessä yhtiökumppanit ovat kertoneet, että heidän on viimein aika keskittää Riotin johtopuoli yhtiön muulle kokeneelle henkilöstölle, jotta he voivat tehdä taas asioita, joista he oikeasti nauttivat.

– Perustettuamme Riotin 11 vuotta sitten käytimme käytännössä kaiken hereilläoloaikamme miettien, miten voisimme tehdä League of Legendsista niin mahtavan kokemuksen kuin mahdollista. Leaguen menestyksen myötä Riot Games kasvoi nöyristä alkuasetelmista yli 2 500 henkilöön ja yli 20 toimistoon ympäri maailman. Kasvulla on ollut paljon etuja: kyvykkyytemme on kohonnut, saatavuutemme laajentunut ja olemme pystyneet tuomaan League of Legendsin sekä elektronisen urheilun useammalle pelaajalle kuin koskaan ennen. Kasvu on tarkoittanut kuitenkin myös, että pääosa ajastamme on mennyt yrityksen ”hallinnointiin” sen sijaan, että keskittyisimme mahtavien pelikokemusten luontiin, josta me todella pidämme, Riotin kotisivuilla kerrotaan.

Perustajakaksikon uudelleenjärjestelyn myötä Riotilta voitanneen odottaa tulevaisuudessa vielä League of Legendsin rinnalla usempiakin pelejä. Yhdeksi tavoitteekseen miehet kun ovat ottaneet sen, että Riot Games -nimi ansaitsisi monikkomuotonsa.

Lähde: Riot Games

Lisää luettavaa