Lautapeliklassikon videopelisovitus Necromunda näyttäytyy ensimmäisen kerran

Games Workshopin legendaariseen lautapeliin perustuva Necromunda: Underhive Wars on saanut ensimmäisen trailerin ja paljastanut runsaasti lisätietoa.

7.3.2018 08:59

Rogue Factorin ja Focus Home Interactiven vuosi sitten julkistamasta Necromunda: Underhive Warsista on saatu viimein lisää infoa uuden trailerin saattelemana.

Kehittäjien mukaan Games Workshopin samannimisestä figuuripelistä tehty videopelisovitus on vuoropohjainen taktiikka- ja roolipeli, jossa pelaajat valitsevat joukkonsa eri jengien riveistä. Toistaiseksi näistä on paljastettu ainoastaan kaksi: huumeita diilaavat eschersit ja järkälemäisistä taistelijoista koostuvat goliathit.

Omia taistelijoitaan voi lisäksi kustomoida ulkonäön ja varustusten osalta, minkä lisäksi kullakin on oma urapuu, joka määrää näiden erikoisliikkeet ja aseistuksen. Yksiköiden saamat vammat ja kuolemat ovat pysyviä.

Päätarinan lisäksi Necromunda tarjoaa myös Conquest-pelitilan, joka hyödyntää tekijöiden mukaan 4X-genren mekaniikkoja muun muassa alueiden hallintaan, sekä kilpailullisen moninpelin.

Karttojen luvataan hyödyntävän myös runsaasti korkeuseroja kuvatakseen pelimaailmaan kuuluvia kaupunkeja.

Lopuksi tekijät paljastivat Necromundan tarkemmat julkaisualustat, jotka ovat pc:n lisäksi PlayStation 4 ja Xbox One. Pelille ei annettu vielä julkaisupäivää.

Lisää luettavaa