The Last of Us Part 3:sta tihkuu ennakkotietoja – tietovuodot kertovat Ellien roolista ja uusista hahmoista

The Last of Us Part 3 -huhumylly pyörähti käyntiin.

3.7.2023 18:01

The Last of Us -pelisarjan seuraavan osan huhumylly on lähtenyt liikkeelle.

Uudet huhut ovat peräisin elokuviin ja tv-sarjoihin tavanomaisesti erikoistuneelta tietovuotajalta, joka on nyt paljastanut väitettyjä tietoja The Last of Us Part 3:sta. Huhut ovat kertoneet yksityiskohtia pelin hahmoista ja tapahtumapaikoista.

Huhujen mukaan pelisarjan päähahmo Ellie olisi avainroolissa myös kolmannessa osassa. Ellien roolin kerrotaan olevan vähintään yhtä merkittävä kuin vuonna 2020 ilmestyneessä The Last of Us Part 2:ssa.

Lisäksi huhut kertovat The Last of Us Part 3:n esittelevän viisi uutta hahmoa. Osa pelin tarinasta käsittelee tuhoutuneen kaupungin lähistöllä sijaitsevassa viktoriaanisessa talossa majapaikkaansa pitävää selviytyjien joukkoa.

Kyseisten selviytyjien nimiksi kerrotaan Lucas, Mason, Val, Ezra ja Gracie. Lucasin kerrottan olevan pidettävä hahmo, joka kuitenkin näyttää myös pimeän puolensa suhteessa toiseen nuoreen ryhmän jäseneen. Mason taas on entinen sotilas, joka joutuu valitsemaan puolensa ryhmän johtajana toimivan Valin ja johtopaikkaa hamuavan Ezran välillä. Gracien kerrotaan olevan nuori nainen, mutta hänen roolistaan huhut eivät kerro tarkempia tietoja.

Kehittäjä Naughty Dog ei toistaiseksi ole vahvistanut jatkoa The Last of Us -pelisarjalle. Sarjan luoja Neil Druckmann on kuitenkin ilmaissut studiolla olevan jonkinlaisia suunnitelmia jatko-osan varalle, vaikka hänen aiempien kommenttiensa perusteella jatko-osan toteutumisesta ei ole minkäänlaista varmuutta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa