Lapsiperheitä ajatellen – Nintendolta laatua edullisesti

Nintendo julkaisee lokakuussa neljä aikaisempaa Wii-peliään osana halvempaa Nintendo Selects -kattausta. Tulossa on myös uusi Wii Mini -paketti.

16.9.2013 05:31

Loppuvuosi on luonnollisesti odotettujen megapelien aikaa, kun toinen toistaan suuremmat julkaisut kilpailevat pääsystä pukin konttiin. Tänä vuonna myös PlayStation 4:n julkaisu tuo mielenkiintoa myynteihin.

Vaihtoehtoja kuitenkin tarvitaan aina, joten Nintendon ratkaisu tuntuu luontevalta. Nintendo kertoi nimittäin julkaisevansa neljä Wii-peliä huokeaan Nintendo Selects -tarjontaansa lokakuun 18. päivä.

Nämä normaalia edullisemmin myytävät pelit ovat ajopeli Mario Kart Wii, kamppailupeli Super Smash Bros. Brawl, tasohyppely Donkey Kong Country Returns ja toimintaseikkailu PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure, joista jokainen soveltuu sekä nuorille että kokemattomille pelaajille. Kolme ensimmäistä ovat lisäksi lajityyppiensä kunniakkaita edustajia.

Nintendo kertoi myös tuovansa markkinoille Wii Mini -paketin, joka sisältää Wii Mini -konsolin, Wii Plus -ohjaimen ja apuohjaimen sekä Mario Kart Wii -pelin. Konsolipaketti saapuu puolestaan lokakuun 25. päivä.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa