Lämmin ilo on kylmin mahdollinen paha – karmiva We Happy Few julkistettiin

Contrast-kehittäjä Compulsion Gamesin uusin peli on We Happy Few. Peli julkistettiin lyhyellä mutta ytimekkäällä trailerilla.

1.3.2015 13:28

Contrast-pelin reilu vuosi sitten julkaissut Compulsion Games on tuonut julkisuuteen viimeisimmän pelinsä. Uutukainen on We Happy Few, josta studio kiusoitteli jo aiemmin helmikuun alussa pari taidekuvaa julkaisemalla.

We Happy Few’n julkistus tapahtui lyhyen trailerin voimin. Video ei erityisemmin paneudu vielä uuden seikkailun pelillisiin ansioihin, vaan sen sijaan se maalaa karmivaa kuvaa We Happy Few’n maailmasta, jossa onnellisuuden tavoittelu on lähtenyt käsistä.

Peli on ollut kehitteillä vuoden 2014 alusta saakka. Ennen trailerin julkaisua kehittäjät kuvailivat, että pelillä tulee olemaan trailereilla näkyvien naamioiden ohella jotain tekemistä myös muistinmenetyksen ja huumeiden kanssa.

Tuoreessa blogikirjoituksessaan Compulsion Games on kertonut yrittävänsä olla We Happy Few’n kehityksen suhteen tavanomaista avoimempi. Peli onkin ensimmäistä kertaa nähtävillä jo ensi viikolla Bostonissa järjestettävässä PAX East -tapahtumassa, jonka yleisöltä kehittäjät toivovat kuulevansa roimasta palautetta työstään.

Tiedossa ei vielä ole, mille kaikille alustoille We Happy Few on tekeillä ja että milloin se on määrä julkaista.

Lähde: Compulsion Games

Lisää luettavaa