Kuvaaja koosti komean katsauksen vuoden cosplay-asujen parhaimmistosta

Mineralblu-nimellä kulkeva kuvaaja koosti näyttävän videokatsauksen upeimmista viime vuonna kuvaamistaan cosplay-luomuksista.

4.1.2018 13:06

Cosplay on vahvistanut useiden vuosien aikana asemaansa myös länsimaisessa videopeli- ja populaarikulttuurissa. Näyttäviä asusteita tavataan esitellä etenkin erilaisilla messuilla, jonne cosplay-harrastajat tulevat näytille uusien luomustensa kanssa.

Vuoden vaihtumisen kunniaksi verkossa Mineralblu-nimellä kulkeva kuvaaja koosti näyttävän videokatsauksen upeimmista viime vuonna kuvaamistaan cosplay-puvuista, joihin tottakai lukeutui huomattavasti pelaajille tuttuja ilmestyksiä. Mineralblu matkasikin vuoden 2017 aikana peräti viiteentoista Yhdysvaltain suurimpaan fanitapahtumaan kuvauksiaan varten. Näin ollen miehellä on kattava kuva- ja video-otanta Blizzconin, Comic-Conin, PAXin ja Anime Expon kaltaisten tapahtumien cosplay-harrastajista.

Urakka ei ole ollut helppo, sillä videon mukaan mies on matkannut kuvien ja videoiden hankkimiseksi lähes 20 000 kilometriä vuoden 2017 aikana. Näyttävien cosplay-asusteiden koostevideon voi katsastaa ohesta.

Lähde: Mineralblu

Lisää luettavaa