Odotetun Uncharted 4: A Thief’s Endin ilmestymiseen on vielä muutama tuskainen päivä, mutta pelin maailmaan voi sukeltaa nyt jo älylaitteilla.

Uunituore ilmaispeli Uncharted: Fortune Hunter helpottaa tuntien laskemista tarjoamalla kärsimättömille pelaajille mukavaa pikkupurtavaa mobiilihenkeen. Pulmapelin päämääränä on ohjastaa sarjan veijarimainen tähti Nathan Drake läpi erinäisten vaarojen turvallisesti aarteiden luo.

Fanien silmissä tekeleen ainoa vetonaula ei kuitenkaan ole tuttu miljöö, vaan hyvät hoksottimet omaavat pelaajat tulevat tuntemaan ahkerointinsa tulokset myös varsinaisen Uncharted 4:n ilmestyttyä. Fortune Hunter palkitsee tehokkaat ratkaisut moninpelibonuksin, jotka PlayStation-tilinsä mobiilipeliin yhdistävät pääsevät lunastamaan pelin julkaisupäivänä. Tarjolla on erinäisten asujen ja hattujen ohella myös oikeasti hyödyllisiä aseita ja tarvikkeita, joista ei mobiilipelin sisällä voi kuitenkaan maksaa suoraan rahaa.

Uncharted: Fortune Hunter on nyt saatavilla iOS- ja Android-alustoille Applen ja Googlen sovelluskaupoista. Uteliaat voivat tutkailla pelikuvaa teoksesta suoraan alta.

Lähde: Polygon, Eurogamer

Lisää luettavaa