Kuuma 2D-mätkintä ei pääty – Persona 4 Arena Ultimax Eurooppaan

Sega on tuomassa Atlusin ja Arc System Worksin uutuusmätkintäpeli Persona 4 Arena Ultimaxin Eurooppaan asti. Eikä näillä näkymin edes vuoden viiveellä.

19.9.2014 15:37

Arc System Worksin ja Atlusin uusin mätkintäpeli Persona 4 Arena Ultimax on saapumassa Eurooppaan. Pelin on tuomassa vanhalla mantereella Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle Atlusin emoyhtiö Sega.

Segan mukaan peli saataisiin Eurooppaan vielä tulevan marraskuun aikana niin fyysisessä kuin digitaalisessakin kuosissa. Japanissa peliä on pelattu konsoleilla aina viime elokuusta alkaen, kun taas Pohjois-Amerikassa se tullaan julkaisemaan syyskuun lopulla.

Persona 4 Arena Ultimax on eräänlainen jatko-osa Persona 4 Arena -mätkinnälle. Ultimax ei erityisemmin uudista alkuperäisessä pelissä jo tavattujen taistelujärjestelmien toiminnallisuutta, mutta se on lisäämässä mukaan kuitenkin kourallisen uusia hahmoja sekä hieman tarinasisältöäkin. Pelitilatarjontaakin on Ultimaxissa hieman päivitetty.

Alkuperäisen Persona 4 Arenan julkaisusta vastasi Euroopassa viime vuonna Zen United. Julkaisu oli erittäin ongelmallinen, sillä peli saatiin täällä kauppoihin lähemmäs vuoden viiveellä Yhdysvaltoihin nähden. Tuskalliseksi odotuksen teki myös se, että alkuperäinen Persona 4 Arena oli aluelukittu niin Xbox 360:llä kuin PlayStation 3:llakin.

Lähde: Sega

Lisää luettavaa