Kulttimaineesta nauttiva seikkailupelisarja saa yllätysjatkoa – uusi peli ulos jo ensi viikolla

Trilogiana aiemmin tunnettu Deponia-seikkailupelisarja saakin vielä neljännen osansa ja vieläpä yllättäen aikaisen.

27.2.2016 05:15

Saksalaiskehittäjä Daedalic Entertainment on julkistanut jatkoa sen varsin menestyksekkäälle Deponia-sarjalle. Vuosina 2012-2013 jo ennestään kolme peliä saaneen sarjan tarina jatkuu seuraavaksi Deponia Doomsday -seikkailulla, jonka Daedalic on heivaamassa pihalle vieläpä niinkin nopeasti kuin ensi viikolla 1. maaliskuuta.

Aiempien sarjan osien tapaan myös Deponia Doomsday on vanhojen LucasArts-seikkailupelien hengessä kulkeva hyvin tarina- ja pulmavetoinen seikkailupeli, josta huumoria ja höpsöjä tilanteita ei pitäisi puuttua. Doomsdayssa seikkailua tähdittää jälleen aiemmista peleistä tuttu antisankari Rufus, joka päästetään tällä kertaa aikamatkailemaan.

Ensialkuun Deponia Doomsday on mahdollista päästä kokemaan niin sekä Windows-, Mac- kuin Linux-koneillakin noin 30 euron hintaan. Vielä myöhemmin tänä vuonna pelin on määrä saapua kuitenkin saataville myös niin Xbox Onelle kuin PlayStation 4:llekin. Daedalicilla lupaillaankin, että vaikka Doomsday on jo sarjan neljäs osa, pitäisi siitä pystyä nauttimaan, vaikka aiemmat pelit eivät olisikaan tuttuja.

Kaiken kaikkiaan Deponia-sarjan osia on myyty maailmalla tähän mennessä noin 2,2 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Daedalic Entertainment

Lisää luettavaa