Kuinka räiskintä kääntyy lautapeliksi? Call of Duty saa virallisen lautapelisovituksen

Miten mahtaa Call of Duty toimia lautapelinä?

24.4.2023 16:51

Call of Duty -pelisarja laajenee lautapelien puolelle.

Pelisarjan julkaisija Activision ja lautapelistudio Arcane Wonders ovat esitelleet Call of Duty: The Board Gamen. Lautapelistä on toistaiseksi vain niukasti tietoa, mutta luvassa on ennakkotietojen mukaan strategista lautapeliä yhdessä kaverien kanssa.

Call of Duty: The Board Gamen kerrotaan tarjoavan vuoden 2019 Call of Duty: Modern Warfaren maailmaan sijoittuvaa toimintaa lautapelimuotoon sovitettuna. 3,5 sentin minifiguureilla varustettua peliä kuvaillaan melko suoraviivaiseksi toiminnaksi, jota voi pelata yhdellä pelisetillä kahden pelaajan voimin. Toisen pelisetin kanssa pelaajien määrää voi kasvattaa neljään pelaajaan.

Arcane Wondersin mukaan ensimmäinen peli on vasta alkua Call of Dutyn -lautapelitaipaleelle, jonka kerrotaan kattavan useita tuotteita samassa pelijärjestelmässä. Uusien tuotteiden kautta pelin kerrotaan saavan uusia operaattoreita, aseita ja karttoja. Luvassa on kilpailullisen pelin lisäksi myöhemmin julkaistavia yhteistyökampanjoita.

Call of Duty: The Board Gamesta kiinnostuneet voivat hankkia pelin keräilyversion ennakkoon lähiaikoina käynnistyvässä Kickstarter-joukkorahoituskampanjassa. Pelin on määrä saapua ensi vuoden aikana myös kauppoihin.

Lähde: Arcane Wonders

Lisää luettavaa