Kuinka The Last of Us -tähdeltä sujuu inssi Gran Turismon avustuksella? Katso hauska mainosvideo

Tätä ei kannata kuitenkaan kokeilla kotona.

10.5.2023 16:00

Alkuvuoden sarjahitti The Last of Usista kunnolla pinnalle ponkaissut Bella Ramsey yhdistää nyt luovat voimansa PlayStationin kanssa mainostaakseen tuoretta VR2-laitteistoa sekä Gran Turismo 7 -ajopeliä.

Hauskalla noin minuutin pituisella videopätkällä Ramseyn nähdään sukeltavan Gran Turismo 7:n vauhdikkaaseen maailmaan ja suuntaavaan sitten myös ajokokeen pariin. Hän kertoo yrittävänsä koetta jo viidennen kerran ja jännittävänsä mitä tuleman pitää. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, koska avuksi löytyvät uusi ajopeli ja PlayStation VR2 -setti.

Video on tehty selvästi huumorimielessä eikä kenenkään turvallisuutta ole oikeasti vaarannettu pelin avustuksella.

Japanilaisen Polyphony Digital -studion kehittelemä ja Sonyn julkaisema Gran Turismo 7 -ajosimulaattoripeli saapui markkinoille alun perin jo vuosi sitten, keväällä 2022. Nyt pelin PS5-version omistajilla on myös mahdollisuus päivittää se maksuttomasti tukemaan uusinta VR-teknologiaa ja istua ratin taakse entistä todentuntuisemmin.

PlayStationin uusi VR-laitteisto julkaistiin helmikuussa 2023. Sen käyttö vaatii myös PlayStation 5 -konsolin. Virtuaalista pelikokemusta tukevia pelejä on tähän mennessä julkaistu reilu 40 kappaletta ja kun mukaan lasketaan myös pelit, jotka ovat vielä kehitteillä, luku nousee yli 100 nimikkeeseen. Tällä hetkellä PlayStation VR2:lla pääsee pelaamaan esimerkiksi Horizon Call of the Mountainia, Resident Evil Villagea, Star Wars: The Tales from the Galaxy’s Edgea sekä The Dark Pictures: Switchbackia.

Katso Ramseyn tähdittämä hauska mainospätkä alta.

Lisää luettavaa