Viime viikko lopetti pelikauppojen hiljaisen kesän pelitulvallaan, ja lisää on tulossa. Tämän viikon tärkeimmät pelijulkaisut ovat:

3.9. Diablo 3 (PS3 ja Xbox 360)

Hirviöitä lahdataan tuhansittain pc:llä aiemmin nähdyssä hittipelissä. Konsoliversiosta on poistettu pelaajia eniten ärsyttäneet asiat, kuten oikealla rahalla pyörivä esinehuutokauppa, eikä se vaadi pc-version tapaan jatkuvaa nettiyhteyttä.

3.9. Total War: Rome II (PC)

Arvostetuimpiin strategiasarjoihin kuuluva Total War palaa Rooman valtakuntaan. Valtavien armeijoiden taistelut esitetään huippugrafiikalla, joka pistää jopa tehomylly-pc:t koetukselle.

3.9. Castle of Illusion Starring Mickey Mouse (PS3, Xbox 360, PC)

Roope-setä palasi DuckTales-pelin uusinnassa, ja nyt saman tekee Mikki Hiiri. Castle of Illusion on uusittu versio vuoden 1990 Mega Drive -loikinnasta. Se ilmestyy PlayStation Network -latauskauppaan 3. päivä, mutta Xbox 360- ja pc-pelaajat joutuvat odottamaan yhden päivän pidempään.

4.9. Killzone Mercenary (Vita)

Avaruusnatseja eli Helghasteja räiskitään tällä kertaa PS Vitalla. Pelin tapahtumat sijoittuvat ajallisesti ensimmäisen Killzone-pelin jälkeiseen aikaan, mutta tekniikka pohjautuu Killzone 3:een.

4.9. Outlast (PC)

Hyytävä pelko odottaa hylätyssä mielisairaalassa. Tämä indie-kauhistelu ilmestyy ensin vain pc:lle, mutta PS4-versio on tekeillä ensi vuodeksi.

6.9. Dead or Alive 5 Ultimate (PS3, Xbox 360)

PS3 ja Xbox 360 saavat laajennetun version viime vuoden Dead or Alive 5:stä. Vähäpukeisista taistelijoistaan tunnettua mättöä on tuunattu parempaan kuntoon, ja  mukana on uusia hahmoja.

 

 

Lisää luettavaa