Alkuvuodesta netissä liikkuneet huhut Silent Hill -sarjan pelipaluusta eivät näytä pitävän paikkaansa. Omilta lähteiltään tähän asti kuulemiaan huhuja levitellyt Rely on Horror -sivusto kertoo saaneensa Konamin yhdysvaltalaiselta pr-edustajalta tiedon, etteivät maailmalla liikkuneet väitteet klassikkosarjasta ole oikeita.

– Olemme tietoisia kaikista huhuista ja raporteista, mutta voimme vahvistaa, etteivät ne pidä paikkaansa. Tiedän, ettei se ole välttämättä vastaus, jonka fanit haluavat kuulle, edustajan kerrotaan sanoneen.

Pr-edustajan kerrotaan kuitenkin huomioneen, ettei Konami ole täysin täysin sulkenut mahdollisuutta Silent Hillin paluulle. Se ei ole kuitenkaan tapahtumassa raportoidulla tavalla.

Viime aikoina Silent Hill -huhut ovat kovasti halunneet varsinkin uskotella, että sarja olisi palaamassa Sonyn ja sarjan vanhojen kehittäjien työstämänä jonkinlaisen uudelleenlämmittelyn muodossa. Peruutetun Silent Hillsin elvytyshankkeista on niistäkin kovasti haluttu uskotella.

Parhaillaan työn alla vaikuttaisi olevan sentään kokonaan uusi Silent Hill -elokuva. Tuoreen leffasovituksen pitäisi olla aikoinaan ensimmäisenkin Silent Hill -elokuvan ohjanneen Christophe Gansin käsialaa. Tämä on kertonut työstävänsä vielä myös Project Zero -sarjaan pohjautuvaa elokuvaa.

Lähde: Rely on Horror

Lisää luettavaa