Kokonaan uusi Resident Evil 4 vahvistui PS5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle – tässä julkaisupäivällä varustettu ensitraileri

Luvassa on sisältöä myös PlayStation VR2:lle, jolle Resident Evil Village on myös vielä tulossa.

6.6.2022 18:44

Capcom on vahvistanut virallisesti Resident Evil 4:n uusioversion. Vuodelta 2005 alun perin tuttu toimintaseikkailu rakennetaan täysin uudelleen PS5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle, joille seikkailu julkaistaan 24. maaliskuuta 2023.

Capcomin mukaan uusioversio on rakennettu tarjoamaan tälle päivälle sopivan huipputason selviytymiskauhukokemuksen pyrkien silti myös säilyttämään alkuperäisen pelin sisimmän olemuksen. Luonnollisesti tämä tarkoittaa niin uusiksi pohdittua pelattavuutta, ulkoasua kuin paikoitellen myös muutoksia kokenutta tarinaa. Tapahtumiltaan peli on edelleen silti seuraamassa Resident Evil 2 -sankari Leon S. Kennedyn pyrkimyksiä pelastaa Yhdysvaltain presidentin tytär mysteerisestä eurooppalaiskylästä.

Odotettavissa peliin on myös PlayStation VR2:ta varten kehitettyä sisältöä, joskin tähän liittyviin yksityiskohtiin ei ole vielä menty.

Myös Resident Evil Villagen on samalla vahvistettu saapuvan PlayStation VR2:lle. Toistaiseksi PlayStation 5:lle matkalla olevilla virtuaalitodellisuuslaseilla ei ole vielä hintaa tai julkaisuajankohtaa.

Ohessa Resident Evil 4 -uusioversion ensitraileri.

Lähde: PlayStation Blog, Resident Evil (Twitter)

Lisää luettavaa