Syyskuun 9. päivä lähenee kovaa vauhtia ja näin ollen myös Destinyn julkaisu kurkkii sekin horisontissa. Vihdoin onkin koittanut se hetki, kun Bungie ja Activision ovat paljastaneet, millaisten erikoisversioiden voimin peli saadaankaan kauppojen hyllyille.

Kaikkiaan Destinysta tullaan julkaisemaan peräti kolme erilaista erikoisversiota. Mittavin näistä tulee olemaan Ghost Edition, joka itse pelin ohella sisältää sellaista fyysistä tavaraa kuin pelin Ghost-robotista tehdyn jäljennöksen, esittelykirjeen, tarroja, postikortteja, tähtikartan ja oppaan pelin varustuksiin liittyen.

Digitaalisen sisällön osalta Ghost Editionista tarjolle saadaan vuorostaan esimerkiksi ylimääräinen pelin sisäinen Emblem-tunnus ja erikoisulkokuori pelaajan avaruusalusta varten. Myös Destinyn Expansion Passiksi kutsuttu kausikortti on ujutettu mukaan pakettiin tarjoten pääsyn pelin kahteen tulevaan laajennukseen lisätehtävineen, -areenoineen ja -varusteineen ilman lisäveloituksia.

Toinen Destinysta saatava erikoisversio on Limited Editioniksi kutsuttu kokonaisuus. Sen mukana ostaja saa pelin ohella itselleen metallikannet, postikortteja, tähtikartan, oppaan pelin varusteista ja edellä jo mainitun digitaalisen sisällön. Kausikortti kuuluu sekin myös pakettiin.

Kolmas Destinyn erikoisversio on ladattavassa muodossa saatavilla oleva Digital Guardian Edition. Se pitää sisällään edellä mainitun digitaalisen sisällön ja kausikortin sekä päästää muuta maailmaa aikaisemmin käsiksi Destinyn Vanguard Armory– ja Player Emblem -ennakkotilausbonuksiin.

Vielä ennen julkaisuaan Destiny on saapumassa myös beetatestiin, joka on ensisijaisesti suunnattu pelin ennakkotilaajille. PlayStation 3:lla ja 4:llä testaus alkaa heinäkuun 17. päivä. Huoltotauon beeta pitää heinäkuun 21. ja 22. päivä, minkä jälkeen 23. heinäkuuta mukaan karkeloihin pääsevät myös Xbox-pelaajat.

Testaus päätty 27. päivä heinäkuuta. 26. päivänä Bungie on luvannut tarjota testaajille pieniä osallistumispalkintoja.

Lisätietoja Destinyn beetasta voi selailla Bungien kotisivuilta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa