Klassikkoräiskintä Quake uudelleenjulkaistiin ehostettuna – kokonaan uusi episodi mukana

Tuki crossplayllekin löytyy ja myös uutta yhteisön luomaa sisältöä luvataan sitäkin.

19.8.2021 19:33

Id Softwaren räiskintäklassikko Quake on saanut uuden ehostetun version oman 25-vuotisjuhlavuoden ja nyt viikonlopussa käynnissä olevan QuakeCon-tapahtuman kunniaksi.

Näin alkuun pc:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Switchille julkaistu versio pelittää alkuperäiseen nähden nyt terävämmässä kuosissa, tukee laajakuvaa ja on muutenkin saanut osakseen parannellun valaistuksen ja viilattuja hahmomalleja. Sisällön osalta pakettiin mahtuu oletuksena pääpelin ja sen virallisten laajennusten ohella kaksi tuoreempaa kampanjalaajennusta, jotka ovat ruotsalaisstudio MachineGamesin käsialaa. Näistä toinen, Dimension of the Machine, on kokonaan uusi tapaus, kun toinen, Dimension of the Past, sai alun perin julkaisunsa Quaken täytettyä 20 vuotta.

Moninpeli on sekin läsnä ja tukee alustojen välisiä karkeloita, custom-otteluita sekä dedikoituja palvelimia. Aikeena pelin tukemista on jatkaa myös julkaisun jälkeen tarjoamalla sen sisällä ladattavaksi Bethesdan kuratoimaa yhteisön luomaa pelisisältöä.

Hintaa julkaisulle kertyy kympin verran Mikäli Quake lyötyy jo hallusta kuitenkin Steamin tai Bethesda.netin kautta, saa uuden version itselleen ilmaiseksi. Peli on Xboxilla ja pc:llä osa myös Game Passin antia. Pc:llä palvelun antiin on lisätty samalla myös Quake II ja Quake III: Arena.

Myöhempänä ajankohtana luvassa on myös vielä PS5- ja Xbox Series -julkaisut pelistä.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa