Kehittäjä David Perry kertoo saaneensa kuulla sisäpiirintietoja seuraavasta PSP:stä. Perryn tietojen mukaan Sonylla on jo käsissään prototyyppi PSP2:sta, joka saattaa ehtiä kauppoihin vielä tänä vuonna. Perryn mukaan UMD-asema on poistettu laitteesta ja tilalle tulevat ladattavat pelit.

-Kuulemani mukaan Sonylla on PSP2 jo käsissään ja luojan kiitos siinä ei ole enää typerää akkua tuhlaavaa UMD-asemaa. Olen siis innoissani, Perry hehkuttaa.

PSP:n mahdolliset uudet mallit ovat olleet kaikkien huulilla viime aikoina. Äskettäin uutisoimme huhuista, joiden mukaan Sony toisi tänä vuonna markkinoille uuden PSP-mallin, jossa on kännyköistä tuttu liukunäyttö.

Niin tai näin, nykyiselle PSP:lle on kuitenkin ilmoitettu juuri iso kasa pelejä, kuten Rock Band, MotorStorm: Arctic Edge, LittleBigPlanet ja paljon muuta.

Ensi kuussa järjestettävillä GDC-messuilla, sekä tietenkin kesäkuussa järjestettävillä E3-messuilla kuullaan mahdollisesti lisää suoraan Sonyn suusta.

Thomaksen lisäys: Toimituksen saamien tietojen mukaan varsinaista PSP2:sta ei ole tulossa, vaan uusi versio PSP:stä ilman UMD-asemaa varustettuna parilla uudella ominaisuudella. Monia pelinkehittäjiä on jo infottu vaivihkaa siitä mitä tuleman pitää, mikä selittääkin osittain miksi monet pelintekijästudiot ovat panostamassa taas PSP-peleihin.

Lähteet: Kotaku 1 ja 2

Lisää luettavaa