Minimalistinen kauhupelisarja Five Nights at Freddy’s näyttäisi saavan taas tavalla jos toisella jatkoa. Pelisarjan luoja Scott Cawthon on viikonlopun aikana julkaissut kotisivuillaan kiusoittelukuvan seuraavasta mahdollisesta Five Nights at Freddy’s -pelistään, joka vaikuttaisi kantavan nyt lisänimeä Sister Location.

Viimeksi uusi Five Nights at Freddy’s -peli nähtiin alkuvuodesta, kun Cawthon julkaisi FNaF Worldin. Kyseessä oli varsin poikkeuksellinen peli sarjassaan, sillä kauhukokemuksen sijaan se oli varsin söpöllä ulkoasulla varustettu roolipeli. Sister Locationista jo nyt nähdystä ensimmäisestä kuvasta päätellen uusi nimike voisi palauttaa sarjan taas kauhun pariin, mutta varmuudella tätäkään ei toki tiedetä, ennen kuin Cawthon on antamassa lisätietoja tuoreesta projektistaan.

FNaF Worldin mukaanlukien Five Nights at Freddy’s -pelisarja on tähän mennessä kasvanut kaikkiaan viiden pelin mittaiseksi. Alkunsa sarja sai elokuussa 2014 ja se saavutti varsin nopeasti varsin innokkaan seuraajakunnan. Pelien lisäksi sarjasta on teetetty myös jo kirjallisuuttakin, minkä lisäksi Five Nights at Freddy’s -elokuvaakin on suunniteltu valkokankaille.

Lähde: Scott Cawthon

Lisää luettavaa