Kauhuikonit kohtaavat taas taistelijakonkarit – näin Mortal Kombat -mättö jatkuu ensi vuonna

Uusi satsi Mortal Kombat X -hahmoja on paljastettu. Luvassa on jälleen sekä tuttuja Mortal Kombat -naamoja että myös muutama vieraileva tähtiä.

4.12.2015 03:53

NetherRealm Studios on paljastanut neljä uutta lisäsisältöhahmoa Mortal Kombat X:ään. Pelin aiemman lisäsisältötarjonnan tapaan odotettavissa on jälleen sekä vanhempia Mortal Kombat -hahmoja että myös pari vierailevaa tähteä.

Uuden lisäsisällön myötä Mortal Kombatin maailmaan ovat tekemässä paluun niin sekä Mortal Kombat: Deadly Alliancessa debyytin tehnyt Bo Rai Cho että myös kyborgikolmikko Cyrax, Sektor ja Robot Smoke. Jälkimmäiseksi mainittu roboryhmä on tällä kertaa sovitettu tosin osaksi yhtä hahmokokonaisuutta, jota NetherRealm kutsuu nimellä Tri-Borg.

Muut kaksi lisätaistelijaa ovat Teksasin moottorisahamurhaaja -elokuvista tuttu Leatherface sekä Alien-universumista revitty xenomorph-hirviö.

Hahmoja tullaan myymään Mortal Kombat X:ään ensisijaisesti osana uutta Kombat Pack 2 -kausikorttia. Vanhaan malliin niiden ostaminen onnistunee kuitenkin myös vielä erikseenkin.

Hahmojen on tarkoitus saapua Mortal Kombat X:ään ensi vuoden alussa.

Lisää luettavaa