Kato jatkuu Naughty Dogilla – nyt lähti toinen Uncharted-vetäjä

Uncharted-sarjan ohjaamisessa mukana ollut Justin Richmond on päättänyt siirtyä eteenpäin Naughty Dogilta. Miehen tulevaisuus siintää nyt Riot Gamesilla.

27.3.2014 21:13

Uusimman Uncharted-pelin kehitystä ohjaamassa ollut Justin Richmond on jättänyt Naughty Dogin. Vuodesta 2008 asti studiossa työskennellyt mies on paljastanut asian viihdesivusto IGN:lle todeten, että hän toimii jatkossa League of Legendsista tunnetun Riot Gamesin riveissä.

– Olen tehnyt päätöksen jättää Naughty Dogin. Rakastan yhtiötä ja sen ihmisiä ja tiedän, että he jatkavat mahtavien pelien luomista tulevaisuudessakin, Richmond rohkaisi lähtöä käsittelevässä kommentissaan.

Aikaisemmin sekä Uncharted 3:n peliohjauksesta ja Uncharted 2:n moninpelin vetämisestä vastannut Richmond ei ole kuvaillut tarkemmin, mitä hän Riotissa on pääsemässä tekemään. Hän kuitenkin toteaa, että yhtiössä tapahtuu innovatiivisia asioita, mihin hän on mielellään pomppaamassa mukaan.

Richmondin lähtö on lyhyen ajan sisään jo toinen isompi menetys, jonka Naughty Dog on kokenut. Vasta aiemmin maaliskuussa Uncharted-sarjan luova vetäjä Amy Hennig jätti myös studion. Myös Hennig oli työstämässä uutta PlayStation 4:n Unchartedia.

Päivitys kello 23.13: Sony on vahvistanut Richmondin lähdön. Samalla se toteaa, ettei tapauksella ole vaikutusta uuden Unchartedin kehitysaikatauluun.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa