Jo kuolleelta vaikuttanut Lords of the Fallen 2 elää yhä sittenkin – ruorissa nyt Just Cause 3 -konkareita

Just Cause 3:n vanha vetäjähenkilöstö ottaa seuraavaksi huostaansa Lords of the Fallen -sarjan.

4.6.2018 20:56

Ensimmäistä kertaa talvella 2014 ohimennen luvattu toimintaroolipeli Lords of the Fallen 2 on yhä tapahtumassa. Alkuperäisen pelin julkaissut CI Games on muistuttanut pelin olemassaolosta tuoreella tiedotteella, jolla se on kertonut pestanneensa jatko-osan uudeksi kehittäjäksi New Yorkissa sijaitsevan Defiant Studiosin.

Vuonna 2016 perustettu Defient ei ole toistaiseksi saanut ulos yhtään peliä, mutta sen sisällä häärää silti joukko kokeneita ihmisiä. Studion ovat perustaneet David Grijns ja Roland Lesterlin, jotka viimeisimpinä olivat mukana luomassa Just Cause 3:a Avalanche Studiosilla.

– Tiimimme on ollut innoissaan mahdollisuudesta tehdä seuraavaa Lords of the Fallenia heti siitä lähtien, kun aloimme luoda ehdotustamme CI:lle. Olemme erityisen haltioissamme kaikesta luovasta vapaudesta, jonka CI on ollut valmis meille antamaan, Grijns kertoo CI Gamesin tiedotteessa.

Ensimmäistä hyvin paljon Dark Soulsilta innoitusta hakenutta Lords of the Fallenia oli luomassa aikoinaan saksalainen Deck13, joka on sittemmin tehnyt myös toimintaroolipelisarja The Surgea. Yhdessä vaiheessa jatko-osaa luvattiin jo vuodelle 2017, mutta sittemmin CI Games on käynyt läpi toiminnallisia muutoksia. Jatkossa se pyrkii panostamaan erityisesti pienien ja joustavampien kehitystiimien kanssa työskentelyyn.

Pelaaja-lehden arvostelun ensimmäisestä Lords of the Fallenista voi lukaista tästä.

Lähde: CI Games

Lisää luettavaa