Jättiläishai löysi tiensä Battlefield 1:een

Battlefield 4:ssä jo aiemmin vilahtanut megalodon-hai on nyt löydetty Battlefield 1:nkin sisuksista.

12.12.2017 14:54

Jälleen yksi varsin hyvin piilotettu easter egg -salaisuus on onnistuttu kaivamaan esiin Battlefield 1:n sisuksista. Tuorein löyty on tapahtunut taas kerran pelin They Shall Not Pass -laajennuksesta, jossa esiin on nyt kyetty kaivamaan aiemmin myös Battlefield 4:ssäkin jo vilahtamaan ehtinyt suurikokoinen megalodon-hai.

Jättiläishai on mahdollista löytää Battlefield 1:n Fort De Vaux -kartasta, jossa jälleen kerran pelaajien on tehtävä joukko varsin tarkkoja toimenpiteitä ennen salaisuuden löytämistä. Hain kaivaminen esiin vaatii ensinnäkin nimittäin karttaa piilotettujen venttiilien kääntämistä samanaikaisesti, ja niistä yksi on vieläpä piilotettu maan alle. Tämän jälkeen pelaajien on tehtävä myös joukko ihmisuhrauksia ennen hain ilmestymistä.

Uuden salaisuuden on jälleen kerran löytänyt Battlefield-salaisuuksiin erikoistunut Discord-ryhmä Battelfield Easter Egg, joka toi aiemmin They Shall Not Passista julki myös kovin Pixar-henkisen salaisuuden. Vihjeitä kehittäjä DICE oli jättänyt haista Fort De Vauxista löytyvän vinyylilevyn muodossa.

Lähde: Kotaku, Jackfrags

Lisää luettavaa