Itse Darth Vader koristaa rajoitetun PS4-painoksen kylkeä (päivitetty)

PlayStation 4:n Star Wars Battlefront -erikoiskonsolipainosta koristaa ikoninen pahis.

17.8.2015 10:25

Päivitys 13:22: Uusien tietojen mukaan keräilyversio on teran malli, ei uutisessa mainittu 500 gigatavun versio.

Alkuperäinen uutinen: PlayStation 4:stä saadaan Star Wars Battlefrontin julkaisun kunniaksi tyylikäs keräilyversio.

Pikimustan, Star Wars -logoin peitetyn konsolin kylkeä koristaa itse Darth Vader. Mukana tulee myös miehen puvun inspiroima punamustavalkoinen DualShock 4 -ohjain, jonka kosketuslevyä somistavat niin ikään Star Wars -painatukset.

Erikoiskonsolipainos julkaistaan kahtena eri pakettiversiona. Ensimmäiseen pakettiin mahtuu 500 gigatavun konsolin ja ohjaimen lisäksi deluxe-versio Star Wars Battlefrontista sekä kuponki, joka oikeuttaa neljän Star Wars -peliklassikon ilmaiseen PS4-lataukseen. Tarjouksen Super Star Wars, Star Wars: Racer RevengeJedi Starfighter ja Star Wars Bounty Hunter saadaan erikoispainoksen myötä ensi kertaa PS4:lle ehostettujen grafiikoiden ja trophy-tuen kera.

Toinen paketti vaihtaa Star Wars Battlefrontin perheystävällisempään Disney Infinity 3.0 Editioniin. Pelin ja NFC-lelualustan lisäksi paketti sisältää Luke-, Leia- ja Boba Fett -figuurit sekä pikkuruisen Kuolemantähden. Pakettiin sisältyy myös yllä mainittu klassikkokuponki. Disney Infinity -kokonaisuutta tullaan kaupittelemaan vain tietyissä Euroopan maissa, mutta Sony ei ole vielä listannut julkaisumaita.

Star Wars Battlefrontin ja klassikkopelit voi hankkia myös tavallisen mustan PlayStation 4:n kyljessä yhtenä pakettina.

Erikoispakettien tarkkaa hintaa ei ole vielä ilmoitettu, mutta omansa voi ennakkotilata Sonyn sanojen mukaan ”pian”. Paketit julkaistaan Euroopassa oletettavasti samaan aikaan Star Wars Battlefrontin kanssa 19. marraskuuta, ja niitä voi toistaiseksi pällistellä sydämensä kyllyydestä lähdelinkin takaa. 

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa