Huvittavan turha päivitys saapui Bayonettan pc-versioon – ja se vihjaa höyryisestä Vanquish-tulevaisuudesta

Bayonettan jälkeen Vanquish vaikuttaisi olevan seuraava pc-käännöksen saava PlatinumGames-peli. Asiasta on osuvasti kiusoiteltu Steamissa Bayonettan avulla.

24.4.2017 17:09

Vanquish vaikuttaisi hyvinkin olevan seuraava pc-käännöksensä saava PlatinumGamesin peli.

Vasta hiljattain julkaistu Bayonettan pc-versio on nyt maanantaina saanut huvittavan, vain muutaman kilotavun kokoisen päivityksen, jonka ainut merkittävä olemassaolon syy näyttäisi olevan uuden avatar-kuvan lisääminen pelin Extras-kansioihin. Kyseessä ei myöskään ole vain mikä tahansa kuva, vaan nimenomaan otos Vanquish-sankari Sam Gideonin taistelupuvusta.

Bayonettan ohella Vanquish on ollut yksi toivotuimpia Platinum-pelejä pc:lle. Resident Evil -konkari Shinji Mikamin ohjaustyö sai julkaisunsa alunperin vuonna 2010 vain Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla. Platinumin peleille usein kovin tyypillinen 60 ruutua sekunnissa pyörivä ruudunpäivitys loisti siinä myös poissaolollaan, sillä pelin toiminta oli lukittu puoleen siitä. Pc-versio ei toisi peliä siis vain uuden potentiaalisen yleisön ulottuville, vaan parhaimmassa tapauksessa siitä voitaisiin saada samalla entistäkin vauhdikkaampi versio jo valmiiksi varsin päräyttävästä räiskintäkokemuksesta.

Ohessa muistutuksena vanhempi traileri Vanquishista.

Lähde: NeoGAF

Lisää luettavaa