Vastikään uuden suurlisäosan saaneen Monster Hunter -sarjan ympärillä kuhisee. Uutissivusto VGC kertoo törmänneensä Twitter-palvelussa sittemmin poistettuun julkaisuun, jossa eräs käyttäjä kertoi kikkailleen tiensä Discord-viestipalvelun kehittäjille suunnattuihin syvyyksiin, joissa käyttäjä oli törmännyt jonkin sortin tapahtumakalenteriiin.

VGC:n mukaan kalenteri oli käytännössä tyhjä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Yksi poikkeuksista oli kuitenkin tapahtuma, jossa Discord kutsui käyttäjiään lunastamaan Monster Hunter Paradise -pelikoodeja. Paradise-nimistä osaa sarjassa ei ole vielä nähty, joten on enemmän kuin todennäköistä, että kyseessä on pelisarjan seuraava pääpeli.

Koodeja pystyi ilmeisesti nappaamaan niin pelin Xbox, PlayStation kuin pc-versioille, mutta koodit eivät toimineet ainakaan vielä twitteristin niitä kokeillessa. Tällä hetkellä ei ole myöskään varmaa mitä koodeilla oikein pystyy lunastamaan, mutta asia selvinnee lähiaikoina, jos kyseessä ei ole täysi uutisankka.

Mikäli Monster Hunter -himo pääsi yltymään tuoreiden huhujen myötä, niin Monster Hunter Paradisen virallista julkistusta odotellessa suosittelemme lukemaan arviomme viime vuoden Monster Hunter Risestä, jolle Miikka Lehtonen antoi kunnioitettavan 8/10 -arvosanan kuvaillen samalla peliä laadukkaaksi, mutta turhan monimutkaiseksi.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa