Humble Origin Bundle takoo miljoonia ennätystahtiin

Humble Origin Bundle on takonut lähes tuplasti enemmän rahaa kuin suursuosikki Humble Indie Bundle 5. Hiljattain sen pelitarjontakin kasvoi parilla tuotoksella.

24.8.2013 20:49

Hieman yli viikon ajan kaupan ollut Humble Origin Bundle -paketti on muodostunut tuottavimmaksi Humble Bundleksi. Kun ostoaikaa on vielä hieman vajaat neljä päivää jäljellä, on paketti takonut rahaa yli 9 miljoonaa dollaria.

Vielä ennen Origin Bundlen saapumista tuottavimman paketin titteliä piti hallussaan viime vuoden kesällä nähty Humble Indie Bundle 5. Bastionin, Amnesian, Limbon, Psychonautsin ja Sword & Sworceryn muun muassa sisältänyt paketti tuotti yhteensä 5,1 miljoonaa.

Humble Bundle -paketeista tekee vetovoimaisen se, että ostaja saa pääasiallisesti itse päättää, paljonko hän on valmis paketin tarjoamista peleistä maksamaan. Tavanomaisesti maksetusta summasta osan voi myös osoittaa hyväntekeväisyyteen.

Humble Origin Bundle on siinä mielessä ollut erikoinen, että vaikka kaikki sen pelit ovat peräisin Electronic Artsilta, ei pelijätti itse saa tuottoa pelipaketin myynneistä. Näin ollen maksetut miljoonat suuntaavat suosiolla hyväntekeväisyyteen ja Humble Bundlelle itselleen.

Alkujaan Humble Origin Bundle tarjosi ostajalleen maksimissaan kahdeksaa peliä. Hiljattain mukaan loikkasi kuitenkin vielä myös Command & Conquer: Red Alert 3 – Uprising sekä Populous.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa