Humble Bundle ottaa takapakkia hyväntekeväisyysmuutoksellaan – ”olemme kuulleet kaikkia ja pahoittelemme”

Mahdollisuus jakaa maksamansa summa haluamalla tavalla on tehnyt paluun.

5.5.2021 19:07

Hyväntekeväisyyttä tukevista tarjouspelipaketeistaan tunnettu Humble Bundle on lyönyt peruutusvaihteen päälle hiljattaisen tulonjakomuutoksensa suhteen.

Humble Bundle ryhtyi muutostöihin aiemmin huhtikuussa, minkä huomattavana tuloksena pelipakettien ostajille ei tarjottu enää mahdollisuutta valita, miten näiden maksama summa jakautui hyväntekeväisyyslahjoituksen, pelijulkaisijoiden sekä Humble Bundle -yhtiön välillä. Valinnanvapauden karsiminen herätti luonnollisesti runsaasti ihmetystä, minkä myötä Humble Bundle on kertonut palauttavansa nyt vanhan ominaisuuden takaisin.

– Olemme kuulleet kaikkia ja pahoittelemme, miten nämä muutokset tuotiin käyttöön. Otamme nyt hetken tauon kootaksemme rakentavaa palautetta ja ollaksemme avoimempia tulevaisuudensuunnitelmistamme, Humble Bundlella kerrotaan yhtiön virallisessa blogissa.

Humble Bundlella kyllä todetaan, että yhtiön olisi tarkoitus tutkia tulevaisuudessa uusia keinoja lähestyä tulonjakoa, mutta sen aikeena on vastaisuudessa viestiä suunnitelmistaan paremmin ja kerätä niistä palautetta. Hyväntekeväisyyttä se ei ole muutenkaan halukas karsimaan, vaan yhtiössä katsastetaan parhaillaan myös, millä muilla uusilla tavoilla sitä voitaisiin ujuttaa mukaan käyttäjäkokemukseen

Lähde: Humble Mumble

Lisää luettavaa