Humble Bundle ei ole vain nappikauppaa – hyväntekeväisyyttä tuettu 50 miljoonalla dollarilla

Humble Bundlen avulla on tuettu nyt hyväntekeväisyyttä yli 50 miljoonalla dollarilla.

16.12.2014 20:17

Maksa mitä jaksat -tyyppisistä viihdepaketeistaan tunnettu Humble Bundle ei ole jäänyt yhdentekeväksi keinoksi auttaa hyväntekeväisyyttä. Palvelu on ilmoittanut, että yli neljän vuoden pituisen elämänsä aikana sen kautta on tuettu yli 50 hyväntekeväisyysjärjestöä yhteensä nyt yli 50 miljoonalla dollarilla eli noin 40 miljoonalla eurolla.

Humble Bundle debytoi vuoden 2010 toukokuussa keskittyen ensisijaisesti pc-peleihin, mutta se on myöhemmin laajentanut toimintaansa myös esimerkiksi mobiilipeleihin ja elektronisiin kirjoihin. Palvelussa myytyjen tarjouspakettien hinta ei ole ainut asia, johon asiakas on saanut usein vaikuttaa, vaan ostajan päätettävissä on melkeinpä aina myös ollut, miten hänen paketista maksama summa jaetaan Humble Bundlen itsensä, sisällön tuottajien ja eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kesken.

Viime vuonna Humble Bundle laajensi toimintaansa myös Humble Store -latauskaupalla, jossa tehdyistä ostoksista kymmenen prosenttia menee automaattisesti hyväntekeväisyyteen. Kauppapaikalla yksinään hyväntekeväisyyttä on tähän mennessä tuettu yli miljoonalla dollarilla.

Oheinen video kuvastaa, minne kaikkialle Humble Bundlen keräämä raha on suunnannut.

Lähde: Humble Mumble

Lisää luettavaa