Hulluus ja mysteerit ujuttautuvat Dead Island -sarjaan

Deep Silver jatkaa Dead Island -sarjan lypsämistä Escape Dead Island -mysteerinimikkeellä.

1.7.2014 19:48

Deep Silverin Dead Island -zombipeleistä ei tule olemaan pulaa lähitulevaisuudessa. Sen ohella, että sarjaa on jatkamassa jo sekä uudelle sukupolvelle kehitteillä oleva Dead Island 2 että myös verkkoareenamätkintä Dead Island: Epidemic, on tänä syksynä kauppoihin rientämässä myös Escape Dead Island.

Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle kehitteillä oleva Escape Dead Island on eräänlainen välitarina, joka sitoo yhteen ensimmäisen Dead Island -pelin ja Dead Island 2:n juonet. Tyylillisesti luvassa ei ole kuitenkaan perinteistä Dead Island -pelattavaa, sillä Escape Dead Island on kolmannesta persoonasta kuvattu mysteeriseikkailu.

Uutukaisessa pelaajat tutkivat avoimesti kokonaan uutta saarialuetta, jonka sisuksista löytyy muun muassa vastaus pelisarjan zombivyörylle. Matka totuuden lähteille vaatii välillä zombien väistelyä ja mätkimistä, mutta samalla suureksi haasteeksi pelaajille voivat nousta myös pelin päähenkilön mielenterveysongelmat.

Peliä kehittää kehittää ruotsalainen Fatshark. Sen aiempiin töihin lukeutuvat esimerkiksi War of the Roses ja War of the Vikings -moninpelimätöt.

Lähde: Deep Silver, PlayStation Blog

Lisää luettavaa