Huhut Star Wars: Knights of the Old Republic -uusioversiosta voimistuvat – kehitysvastuussa Aspyr Media

Jo aiemmin uusioversion on kerrottu olleen työn alla nimenomaan EA:n ulkopuolella.

21.4.2021 12:12

Puheet mahdollisesta Star Wars: Knights of the Old Republicin uusioversiosta ovat jatkuneet uuden huhuaallon myötä.

Viimeisimpänä uusioversiosta on puhunut sisäpiirilähteistään tunnettu Bloomberg-toimittaja Jason Schreier osana MinnMax-podcastia. Schreierin mukaan uusioversioprojekti on hyvinkin työn alla ja sitä työstää yllättäen viimeisinä vuosina enemmän käännösprojekteistaan tunnettu Aspyr Media.

Pelisivusto Eurogamer on sittemmin tukenut Schreierin sanoja toteamalla, että myös se on kuullut omasta takaa Aspyrin roolista uuden Knights of the Old Republicin kehittäjänä.

Knights of the Old Republic -uusioversiosta huhuiltiin aiemmin isosti varsinkin tammikuussa. Jo tuolloin esiin nousi tiedonjyvä siitä, ettei peli olisi tällä kertaa työn alla EA:lla eikä näin ollen siis myöskään alkuperäisen pelin luoneella BioWarella. Supinaa Aspyrin mahdollisesta mukanaolosta kuultiin myöhemmin helmikuussa.

Aspyr on viimeiset vuodet tehnyt paljonkin töitä vanhojen Tähtien sota -pelien parissa kääntämällä viimeisimpänä esimerkiksi Star Wars: Republic Commandon ja Star Wars: Jedi Knight -pelejä PlayStation 4:lle ja Switchille. Se on auttanut tuomaan myös alkuperäiset Knights of the Old Republic -pelit mobiililaitteille, Maceille ja Linuxille.

Lähde: Eurogamer, MinnMaxShow (YouTube)

Lisää luettavaa