Microsoftin kerrotaan suunnittelevan uuden konsolimallin julkaisemista jo yllättävän pian.

Yhtiön suunnitelmista saatiin jo viime vuonna vihiä verkkoon vuodetuista asiakirjoista. Tuolloin Microsoftin kerrottiin suunnittelevan uutta Xbox Series X -konsolimallia, joka nykyisestä mallista poiketen ei sisältäisi lainkaan levyasemaa.

Xboxin sisäisissä asiakirjoissa ”herttaisesti digitaaliseksi” kuvatun konsolimallin kerrotaan nyt saapuvan kauppoihin kesällä. Asiasta kertoo eXputer-sivusto, joka perustaa tietonsa lähteiltään saamaansa materiaaliin. Sivuston mukaan levyasemattoman valkoisen Xbox Series X:n olisi määrä ilmestyä kesä-heinäkuussa, mutta myös viivästysten kerrotaan olevan yhä mahdollisia.

Microsoft ei ole vahvistanut virallisesti uuden konsolimallin julkaisua. Xbox-pomo Phil Spencer kommentoi viimevuotisia vuotoja toteamalla niiden koostuneen vanhoista sähköposteista ja asiakirjoista, joissa kuvatut suunnitelmat olivat jo muuttuneet vuosien varrella. Spencer kertoi tuolloin Microsoftin kertovan lisätietoja suunnitelmistaan sitten, kun yhtiö on valmis jakamaan ne julkisesti.

Lähde: eXputer

Lisää luettavaa