Crash Team Racingin uusioversio saattaa paljastua tällä viikolla. Pelisivusto Eurogamer kertoo kuulleensa lähteiltään, että Activision olisi Crash Bandicoot N. Sane Trilogyn vanavedessä päivittämässä nykypäivään seuraavaksi Naughty Dogin ajopeliklassikon, mistä kuultaisiin ensimmäistä kertaa virallisesti myöhemmiin viikolla järjestettävässä The Game Awards -tapahtumassa.

Eurogamerin lisäksi CTR:n paluun mahdollisuuksista on saatu vihiä sosiaalisessa mediassa. PlayStationin palkkalistoille kuuluvat Hollie Bennett ja Kolja Petersen ovat esimerkiksi tviitanneet vastaanottaneensa mystiset oranssit karvanopat, joiden joukkoon on ujutettu mukaan viesti ”Sliding into the Game Awards on 6/12”. Hyvin vastaavanlaisia viestejä nähtiin aikoinaan myös juuri ennen Spyro Reignited Trilogyn paljastumista, joskin noppien sijaan ihmisille lähetettiin tolloin lohikäärmeen munia.

Vuonna 1999 alkuperäiselle PlayStationille julkaistu Crash Team Racing jäi Naughty Dogin viimeiseksi Crash Bandicoot -peliksi. Se oli ratsasti kylmästi monilla Mario Kartin ideoilla, mutta toteutti ne lopulta sen verran mallikkaasti, että peliä muistellaan edelleen yhtenä parhaimpana kart-ajopelinä. Sen paluun perään onkin kyselty kovasti näin muiden Crash– ja Spyro-uusioversioiden alla. Pelille on tehty aiemmin kyllä jatkoakin muiden kehittäjien toimesta, mutta mitenkään päräyttäviä vastaanottoja ne eivät ole saaneet.

Lähde: Eurogamer, ResetEra

Lisää luettavaa