Hotel Dusk- ja Another Code -seikkailupelien luojat lyöttäytyivät taas yhteen uutta peliä varten

Nintendo DS:ää aikoinaan Another Coden ja Hotel Duskin kaltaisilla seikkailupeleillä tukenut japanilainen kehitystiimi on tuomassa nyt uutta seikkailtavaa 3DS:lle. Ainakin siis Japanissa.

13.3.2016 22:45

Nintendo DS:lle seikkailupelejä kuten Another Coden, Hotel Duskin ja Last Windowin tuonut edesmenneen Cing-japanilaisstudion kehittäjätiimi on pääasiallisesti taas koossa ja valmiina luomaan uuden seikkailuelämyksen. Tiimin seuraava peli on 3DS:lle kehitetty Chase: Unsolved Cases Investigation Unit, jota se on tuomassa parhaillaan ainakin Japaniin taistelupelikehittäjä Arc System Worksin tukemana.

Ensimmäisten tietojen perusteella Chasen on tarkoitus olla dramaattinen ja syvällinen dekkariseikkailu, joka on erityisesti suunniteltu aikuiseen makuun. Pelin on ohjaamassa Taisuke Kanasaki, jonka johdalla nimenomaan myös edellä mainitut DS-nimikkeet saivat aikoinaan syntynsä.

Tarkoituksena Arc System Worksilla olisi julkaista peli Japanin eShop-kauppapaikalla tulevana kesänä. Nähtäväksi jää, saadaanko peliä koskaan länteen asti. Täälläkin asti Chasen tunnelmaan voi parhaillaan ottaa sentään kosketuksen suuntaamalla sen kotisivuille ja kuuntelemalla sinne iskettyä musiikkinäytettä.

Ohessa muistinvirkistyksenä Last Window’n vanha traileri.

Lähde: Siliconera, Gematsu, Gamer.ne

Lisää luettavaa