Horizon: Zero Dawn seuraa Dark Soulsin ja Resident Evil 2:n tietä lautapeliksi

Steamforged Gamesin seuraava lautapeliprojekti on Horizon: Zero Dawn.

3.8.2018 18:27

Viime vuodelta tuttu PlayStation 4 -hitti Horizo: Zero Dawn on saamassa oman virallisen lautapelinsä. Hankkeen on Sonyn virallisella siunauksella ottanut harteilleen Steamforged Games, joka on tähän mennessä ollut myös vastuussa Dark Soulsin ja Resident Evil 2:n muuttamisesta analogiseksi.

IGN-sivuston saamien informaatiohippujen perusteella Horizon olisi lautapelinä yhteistyövetoinen seikkailu, jossa pelaajat kuitenkin myös kilpailevat henkilökohtaisista pisteistä. Pituutta sille kaavaillaan puolestatoista tunnista kahteen tuntiin , mitä varten pelaajat valitsevat kukin oman hahmoluokkansa ja voimistavat tätä keräämällä pelin varrella parempia kykykortteja huonompien tilalle.

Lautapelien tapahtumien luvataan olevan virallinen osa Horizon-kaanonia ja jatkavan tarinaa PS4-pelin tapahtumien jälkeen. IGN:n tietojen mukaan Steamforged on tehnyt asian suhteen yhteistyötä Sonyn kanssa jo parisen vuotta.

Steamforged Gamesin aiempien videopelinimikkeiden tapaan myös Horizon-lautapelin viimeistely mahdollistetaan joukkorahoituksella. Sen Kickstarter-kampanjan pitäisikin käynnistyä piakkoin.

Lähde: Steamforged Games, IGN

Lisää luettavaa