Homeworldin Remastered-versioiden ennakkotilaukset alkoivat

Homeworld Remastered -kokoelman keräilyversio on nyt ennakkotilattavissa. Pelien lisäksi tarjolla on myös fyysistä sisältöä.

12.5.2014 10:00

Homeworld-avaruusstrategian uusitut versiot ovat nyt ennakkotilattavissa eritysenä keräilyversiona.

Amazon-verkkokaupassa tarjolla oleva Homeworld Remastered Collector’s Edition sisältää kaksi alkuperäistä Homeworld-peliä nykyaikaiseen ulkoasuun päivitettynä. Digitaalisten versioiden latauskoodin ohella keräilyversion ostajat saavat jykevän, yli 30-senttiä korkean, käsinmaalatun mallin pelisarjasta tutusta Pride of Hiigara -avaruusaluksesta. USB-liitännästä virtansa ottava malli sisältää ledivalaistuksen, joka elävöittää aluksen moottoreita ja portteja.

Lisäksi keräilyversion ostajat saavat Homeworldin taustatarinaa valottavan kuvituskirjasen sekä pelisarjan teemalla varustetun avaimenperän. Keräilyversio on ennakkotilattavissa sadan dollarin hintaan.

Kehittäjä Gearbox Software ei toistaiseksi ole paljastanut Homeworld Remasteredin julkaisuaikataulua. Amazonin päiväyksen mukaan keräilyversio julkaistaisiin vuodenvaihteessa, mutta pelin kotisivujen mukaan aikataulua ei ole vahvistettu.

Lähde: Amazon

Lisää luettavaa