Hogwarts Legacyn uuden sukupolven grafiikkatilat on paljastettu.

Julkaisija Portkey Games on paljastanut Hogwarts Legacyn tarjoavan PS5:llä ja Xbox Series X/S:llä valinnanvaraa useasta grafiikkatilasta. Tuttuun tapaan myös velhoseikkailun pelaajat pääsevät tekemään valintoja kuvanlaadun ja suorituskyvyn välillä.

Kuvanlaatua painottaville pelaajille tarjolla on Fidelity-tila, jonka kerrotaan tavoittelevan 30 fps -ruudunpäivitystahtia. Mikäli kuitenkin arvostat enemmän sulavaa ruudunpäivitystä, on valittavissa 60 fps -ruudunpäivitykseen tähtäävä Performance-tila. Lisäksi pelin tukisivuilla kerrotaan tarjolla olevan muitakin grafiikkatiloja, joista ei kuitenkaan paljasteta tarkempia tietoja vielä tässä vaiheessa.

Hogwarts Legacyn kerrotaan myös tukevan Variable Refresh Rate -teknologiaa PS5:llä ja Xbox Series X/S:llä. VRR:n hyödyntäminen edellyttää toki myös teknologiaa tukevaa televisiota.

Portkey Games päivitti äskettäin Hogwarts Legacyn tukisivua myös pc-laitteistovaatimuksilla. Laitteistovaatimusten perusteella peli pyörii sulavasti kevyelläkin raudalla, mutta Ultra-asetuksiin vaaditaan jo reilummin vääntöä.

PS5:n ja Xbox Series X/S:n ohella Hogwarts Legacy julkaistaan pc:lle 10. helmikuuta. Lisäksi pelistä on työn alla myös 4. huhtikuuta ilmestyvät PS4- ja Xbox One -versiot sekä 25. helmikuuta saapuva Switch-versio.

Lähde: Portkey Games

Lisää luettavaa