Rockstar on ilmoittanut että Red Dead Redemption tulee saamaan ainakin neljä uutta lisäsisältöpakettia. Peliin on aiemmin julkaistu yksi ilmainen paketti, mutta elokuusta alkaen sekä PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle alkaa saapua myös maksullista lisäsisältöä.

Ensimmäinen paketti,  Legends and Killers Pack, sisältää muun muassa yhdeksän uutta moninpelikarttaa, kahdeksan uutta moninpelihahmoa jotka ovat tuttuja edellisestä Red Dead Revolver -pelistä sekä uusia trophyja/achievementeja. Liars and Cheats -paketti taas tuo mukanaan hevoskilpailut ja -taistelut moninpeliin, uuden moninpelimuodon, kahdeksan uutta moninpelihahmoa sekä mahdollisuuden pelata pokeria ja Liars Dicea niinikään moninpelinä.

Kolmas julkaisu tulee olemaan Free Roam Pack, joka laajentaa Free Roam -pelimuotoa monella eri tavalla. Mukana uusia haasteita, uudistettuja ympäristöjä sekä pistelasku possellesi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä saapuu Undead Nightmare Pack. Se tulee tarjoamaan kokonaan uuden yksinpelattavan seikkailun, jossa pelimaailmaa on rikastutettu esimerkiksi uusilla metsästettävillä eläimillä sekä ihka oikeilla elävillä kuolleilla. Kalmot ihastuttavat myös moninpeliä kahdeksalla uudella zombie-hahmolla.

Kaikkien muiden pakettien hinta on 800 Microsoft-pistettä / 9,99 euroa, paitsi Free Roam Packin jonka hintaa ei vielä ole vahvistettu.

Lähde: Gamespot

Lisää luettavaa