Monster Hunter Risen viime viikon torstaina ilmestynyt suurlaajennus Sunbreak on saanu vahvan julkaisuvastaanoton. Capcom on ilmoittanut, että jo muutamassa päivässä laajennus on yltänyt reilun kahden miljoonan kappaleen toimituksiin.

Sunbreakin myötä Monster Hunter Rise on kasvattanut kokoaan niin tarinansa, alueidensa, metsästettävien hirviöiden kuin tietenkin varusteiden osalta. Myös tuoreita mekaniikkoja on lisätty monipuolistamaan taistelemist. Laajennukseen on lisäksi suunnitteilla ilmaisia sisältöpäivityksiä ensi vuoteen asti.

 

Varsinaisen Monster Hunter Risen myyntiluvut ovat samalla rikkoneet kymmenen miljoonan kappaleen rajan. Sarjan menestynein osa ja samalla myös Capcomin myydyin peli on tällä hetkellä Monster Hunter World, joka digimyynnit ja fyysiset toimitukset keikkuvat parhaillaan 21 miljoonassa kappaleessa. Siinä missä Rise on ollut saatavilla ensin vuodesta 2021 alkaen Switchille sekä tämän vuoden myötä pc:lle, on Worldia pelailtu PS4:llä, Xbox Onella ja pc:llä vuodesta 2018.

18-vuotiaan metsästyssarjan kokonaistoimitukset ovat yltäneet viimeisimpien laskelmien mukaan 84 miljoonaan kappaleeseen.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa