Hirviömettään siitä: Monster Hunter -sarjan uusin ja kenties tyylikkäin osa päivättiin

Metsäslupien kannattaa olla kunnossa heinäkuussa, sillä Monster Hunter palaa tuolloin uusimman 3DS-osansa muodossa.

12.5.2016 20:09

Länsimaalaisetkin pelaajat hiljaittain puolelleen voittanut Monster Hunter -sarja palaa Eurooppaan jälleen 15. heinäkuuta. Kyseisenä päivänä hirviöiden metsästäminen jatkuu Monster Hunter Generationsin muodossa, joka viime vuonna nähdyn Monster Hunter 4 Ultimaten tapaan julkaistaan Nintendon 3DS-käsikonsolille.

Japanissa myös Monster Hunter X -nimellä tunnettu Generations yrittää viedä pelisarjansa ydintoimintaa hieman tyylikkäämpään suuntaan livauttamalla pelin taistoihin mukaan sekä erilaisia taistelutyylejä että myös erikoisiskuja. Paljon pelissä on kuitenkin tuttujakin asioita aiempia pelejä pelanneille, ja se itse asiassa kierrtättääkin muutamia sarjassa jo aiemmin tavattuja pelialueita ja hirviöitä.

Vielä ennen virallista julkaisuaan Generationsista saadaan 3DS:n eShop-latauskauppaan myös ilmainen demo. 3DS:n hankkimista kiinnostuneet voivat innostua lisäksi siitä, että pelin kunniaksi myyntiin ollaan tuomassa vielä myös joukko Monster Hunter Generationsin mukaan visuaalisesti teemoitettuja New 3DS-konsoleita.

Japaniin Monster Hunter Generations saatiin viime marraskuussa. 

Lisää luettavaa