HD:lla ja nettipelillä sivelty Wii Sports valloittaa seuraavaksi levymuodossa

Nintendo julkaisee Wii Sportsin Wii U:lle nyt myös levyllisessä muodossa kaikkine teräväpiirto- ja nettipelilisineen.

4.6.2014 15:18

Wiillä juhlavasti debytoinut Wii Sports on tekemässä tuloaan Wii U:lle nyt myös levyllisessä muodossa. Heinäkuun 11. päivä Nintendo julkaisee Euroopassa Wii Sports Club -paketin, joka tarjoaa mahdollisuuden hypätä tenniksen, golfin, baseballin, nyrkkeilyn ja keilauksen pariin suoraan fyysisen median voimalla.

Kukin peleistä on päivitetty teräväpiirtoon. Ne myös tukevat verkkopelaamista, Wii Motion Plus -teknologiaa ja Miiversea.

Levyllisen julkaisun hinnoittelusta ei ole vielä tietoa.

Aiemmin Wii Sportsin peluu on onnistunut Wii U:lla ilmaiseksi ladattavan Wii Sports Club -sovelluksen kautta. Sovellus on mahdollistanut sekä erinäisten urheilulajien ostamisen jatkuvaan käyttöönsä noin kymmenellä eurolla että myös tuonut tarjolle noin kahden euron digitaalisen lipukkeen, jonka ostamalla kaikkia Wii Sports Clubin lajeja pystyi pelaamaan rajoittamattomasti 24 tunnin ajan.

Toistaiseksi Wii Sport Club -sovellus on päästänyt pelaamaan tennistä, golfia ja keilausta. Nyrkkeily ja baseball liittyvät joukkoon 27. kesäkuuta alennetuin hinnoin varustettuna ja niitä voi kokeilla ilmaiseksi kahden päivän ajan.

Lähde: Bergsala, Nintendo (Twitter), Eurogamer

Lisää luettavaa