Hanki pelejä kuukausimaksulla – Electronic Arts julkisti pelipalvelu EA Accessin

Electronic Arts ja Microsoft ovat tuomassa Xbox Onelle EA Access -palvelun, joka tuo pelaajien pelattavaksi läjän pelejä kuukausimaksua vastaan.

29.7.2014 19:02

Electronic Arts on julkistanut uuden pelipalvelun nimeltä EA Access. Yhteistyönä Microsoftin kanssa luotu kokonaisuus on tekemässä tuloaan yksinoikeudella Xbox Onelle.

EA Access on kuukausimaksullinen palvelu, jonka ensisijainen idea on tarjota pelaajille täysi pääsy EA:n suuriin nimikkeisiin ilman, että pelejä tarvitsisi lähteä ostamaan itselleen isolla rahalla erikseen. Kun EA Accessin beeta saapuu tänään ensimmäisten saataville, pääsevät palvelun asiakkaat käsiksi niin FIFA 14:ään, Madden NFL 25:een, Peggle 2:een kuin myös Battlefield 4:ään.

EA on veloittamassa EA Accessin käytöstä kuukaudessa ainakin Yhdysvalloissa viisi dollaria, minkä ohella palveluun voi ostaa myös vuoden mittaisen pääsyn 30 dollarilla. Euroopassa hinnat pyörinevät siis viiden ja 30 euron tietämillä, mikäli palvelu myös täälläkin lanseerataan.

EA Accessin kehittyessä EA:n on tarkoitus lisätä palvelun pelitarjontaan aina vain enemmän pelattavaa, minkä ohella jäsenyys tuo mukanaan myös muutamia muitakin etuja. EA lupaa esimerkiksi alennuksia sekä aikaisia pääsyjä upouusien pelien demoihin.

Lähde: EA

Lisää luettavaa