Handsome Jack liittyy pelattavien Borderlands-hahmojen joukkoon – tavallaan

Borderlands: Pre-Sequel saa uuden pelattavan hahmon, kun Handsome Jackin kaksoisolento liittyy pelin ensimmäisen laajennuksen myötä osaksi taistelua.

2.11.2014 21:54

Borderlands 2:n pahiksena monille tuttu Handsome Jack on luomassa seuraavaksi uraa Borderlands: The Pre-Sequelin pelattavana hahmona. Jaakon – tai todenmukaisemmin tämän täsmällisen kaksoisolennon – ohjaksiin aletaan päästä alkaen marraskuun 11. päivä, jolloin päivänvalon näkee peliin julkaistava Handsome Jack Doppelganger Pack.

Handsome Jackin erikoisuus Pre-Sequelissa tulee olemaan tämän kyky tehdä digitaalisia klooneja itsestään. Kloonit luonnollisesti auttavat pelaajaa taisteluissa, ja riippuen tavasta, jolla hahmoa on kehittänyt, voivat kloonit ansaita pelaajalle erinäisiä bonuksia tai auttaa selviämään pahemmistakin pulista. Myös esimerkiksi rahan kerääminen voimistaa usein Jackia.

Handsome Jack Doppelganger Pack tulee kustantamaan sellaisenaan noin kymmenen euroa, mutta se kuuluu myös osaksi Borderlands: Pre-Sequelin noin 30 euron kausikorttia. Kausikortti kattaa neljä pelin laajennusta.

Lähde: Borderlands

Lisää luettavaa