Halo Infiniten yhteistyöpelitila saapuu viimein pelaajien käsiin

Halo Infiniten yhteistyöpelitila on viimein saapumassa.

1.7.2022 05:56

Halo Infiniten yhteistyökampanja on viimein tulossa pelaajien saataville.

Viime vuoden lopulla ilmestyneen räiskintäpelin yhteistyöpelitilan saapumista on odotettu pelisarjan fanien toimesta julkaisusta saakka. Nyt kehittäjä 343 Industries kertoo Halo Infiniten yhteistyökampanjan saapuvan betatestiin 11. heinäkuuta alkaen.

Yhteistyökampanja on jo betatestivaiheessa pelattavissa kokonaisuudessaan enintään neljän samanaikaisen pelaajan voimin. Yhteistyöpelaamista rajoitetaan hieman avoimessa pelimaailmassa, sillä pelaajat voivat liikkua enintään muutaman sadan metrin etäisyydelle pelitovereistaan ennen kuin heidät palautetaan takaisin kaveriensa lähelle.

Yhteistyöpelitilan ohella Halo Infinite -pelaajat saavat myös mahdollisuuden pelata kampanjatehtäviä uudelleen. 343 Industriesin mukaan pelaajat voivat toiminnon ilmestyttyä valita suoritettuja tehtäviä pelin taktiselta kartalta, jolloin tehtävä resetoidaan ja heidät teleportataan yhteistyöpelitovereineen tehtävän aloituspaikalle kaikkine varusteineen.

Halo Infiniten yhteistyöbetatestiin osallistuminen edellyttää Halo Insider -ohjelmaan liittymistä. Betatesti kestää 22. heinäkuuta asti, ja se on saatavilla sekä Xbox- että pc-pelaajille. Konsoli- ja Game Pass -pelaajien on lisäksi liityttävä mukaan Xbox Insider -ohjelmaan osallistuakseen testiin.

Lähde: Halo Waypoint

Lisää luettavaa