Halo Infiniten kokemuspisteuudistus lähestyy

Halo Infinite saa viimeinkin uuden kokemuspistejärjestelmän.

4.11.2022 17:31

Halo Infinite saa pian uudistetun kokemuspistejärjestelmän.

Kehittäjä 343 Industries on esitellyt Halo Infiniten uutta kokemuspistejärjestelmää uusimmassa blogipäivityksessään. Studion mukaan kyseessä on ensimmäinen iso askel kohti Halo Infiniten etenemiskokemuksen uudistamista.

Tulevassa päivityksessä ilmestyvän ottelukokemuspistejärjestelmän kautta pelaajat kerryttävät kokemuspisteitä pelaamalla juuri heitä kiinnostavia pelimuotoja. Valtaosa kokemuspistekertymästä on jatkossa peräisin ottelukokemuksesta. Ottelukokemusta karttuu sekä otteluiden pelaamisesta loppuun sekä pelaajan ja tiimin suoriutumisesta ottelun aikana.

Halo Infiniten 8. marraskuuta ilmestyvässä seuraavassa päivityksessä betatestiin saapuva kokemuspisteuudistus ei korvaa kokonaan aikaisemmin kokemuspistekertymää tuottaneita haasteita. Pelaajat voivat edelleen suorittaa haasteita ja ansaita näin lisää kokemuspisteitä otteluiden ohella.

Kokemuspisteuudistus ei jää 343 Industriesin mukaan tähän. Luvassa on sekä hienosäätöä ottelukokemukseen että pitkäjänteisempi urajärjestelmä, josta kerrotaan lisätietoja tulevaisuudessa.

Lähde: Halo Waypoint

Lisää luettavaa